2010. július 13., kedd

Hunting again...

I got packages from Poland and Hong-Kong. The figures for the Gaz + Pak dio, a Miniart diorama base for the Spanish civil war Pz 1, and a Jeep just for fun, possibly a quick build to feel the joy of finishing a model. Probably. I wanted to try Miniart's dio bases, as they have very wide range of products and could make life easier for a modeller with time-pressure - like me.

Ismét csengetett a postás, és hozott két dobozt, egyet Lengyelországból, egyet pedig Hong-Kongból. Megérkeztek a Gaz AAA dioráma pakolászó német katonái:

A spanyol polgárháborús panzer 1-hez egy alap, bár igazság szerint csak kíváncsi voltam, milyenek a Miniart dioráma alapjai kidolgozottság, összerakhatóság, és minőség szempontjából. A doboz nem egy "bonyolult" szett, így lehet, hogy a későbbiekben megpróbálkozom majd valamelyik utcarészletes-házas készletükkel is - mert az egyelőre reménytelen, hogy saját magam összeállítsam egy macskaköves utcás-házas dioráma alapját, bármennyire szeretném is.

És végül a desszert, egy Willys Jeep, Aber maratással, ez meg a "majd jó lesz valamire" szekrénybe kerül egyelőre elhelyezésre, hasonlóan a szintén Tamiya Kübelwagenhez, például... igazság szerint tudat alatt valami gyorsan összerakható, instant sikerélményt nyújtó darabra vágytam/vágyom, és ez például reális időn belül megvalósítható darab lehet(ne). Majd meglátjuk.

A kisfiunk pedig nagyon ügyesen rendszerbe tette az életet, minden este fél kilenc körül elalszik, így néhanapján talán már lesz időm makettezni is (csak ne lenne 32 fok a szobában...), tegnap este például a Gaz AAA kerekeit raktam össze, de erről, fényképekkel dúsítva, majd később...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése