2010. január 12., kedd

Makett-tervek 2010-re - My plans on modelling in 2010

Még mindig nem megy le a lázam, pedig fekszem és tolom a bogyókat. Már nagyon unom az olvasást, és még mindig el vagyok tiltva a makettek környékéről. Úgyhogy inkább rendszereztem, mit is szeretnék megépíteni 2010-ben, és minek a 25%-a teljesülése esetén leszek felhőtlenül boldog - legalábbis makettügyben.
Az első kettő (is) szép darab, így azt tervezem, hogy "simán" dobozból fogom megépíteni, a Gepardhoz beszereztem némi rezet, bár utólag már kicsit bánom, mert az is szép darab lehet feljavítók nélkül is. A Flakpanzer I-et viszont úgy vettem használtan (bontatlanul), hogy a fendert már adta hozzá az előző tulajdonos, hát akkor nosza, beszereztem hozzá még egy kisebb afrikai ország éves GDP-jének megfelelő árú rézanyagot. Idő, idő, ez lesz itt a kérdés, nem a kihívás és nem a feladat :)

I still have a fever and it does not want to end so still stay in bed and taking medicines. Reading bores me a lot after one day (and finished the book Protected Men - Robert Merle) and still has no access to my modelling tools due to medical reasons (meaning my wife who says it should be better to stay in bed). So I collected what I plan for 2010. I would be happy if 25% of them could be ready this year. The first two will be built out-of-the-box with no upgrade - they're nice pieces without any further touch I think. The Gepard has its upgrade PE but after buying it I thought I was maybe a waste of money. The Gepard would look nice without them. No problem. The Flakpanzer I was bought from a modeller with the PE fenders and I decided to spend more money (almost a yearly GDP of an average African country) on brass to have it looking shiny. The only thing I can not buy is time... Especially this year :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése