2017. augusztus 7., hétfő

SovYeti

A szabadság alatt lapozgattam a Model Military International elmúlt pár évben kiadott néhány számát, és a tavaly márciusiban megütötte a szemem egy kép. Van egy egész jó cikk a "landship" tankdizájnról az 1930-as években, de ami érdekes volt, az a T-35-ről szóló rész, azon belül is egy kép kifejezetten megtetszett: 



Vagyis '41-ben még voltak üzemképes példányok, téli álcafestéssel, innen már csak egy lépés, hogy próbáljak más képeket is találni (természetesen nem nagyon találtam, csak az alábbi kettőt):



És jött az elhatározás: mégis csak hagyom a belső teret a fenébe, próbálom szeptemberig befejezni a makettet téli álcával, egy-két figurával a fő toronyban/on. Ennyit a határozottságról...


During my holiday I found an interesting article on T-35 (and other landships) in Model Military International ('17 March issue). A nice winter camo pic suddenly changed my mind about detailing up the interior. Instead I try to finish this white monster till September (I have ~3 weeks to go) and put one or two figures on top just to measure the size. In greatcoat, of course. With lots of snow around. Maybe a wrecked German something in the ditch and an old Russian farmhouse. I dream like I had hours of free time per day. But not. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése