2018. szeptember 26., szerda

Radio set - the correct one...

Végre megtaláltam, hogy milyen rádió is volt a Panzerjäger I-ben, amit igyekszem lemakettizálni. A Nuts and Boltsban többször is átfutottam a szöveget, és egészen eddig nem is jutott eszembe, hogy a "Funksprechgerät a" az egy készülék típus, és igenis fontos az a kis "a" betű... így máris megtaláltam: így néz ki a rádiókészülék.
Halleluja!
És ami még jobb, hogy korábban írtam a kacatos dobozban heverő rádiókészülékekről, és lám, mi az első kép, jó közelítéssel? Hát pont ez, a Fuspreh.a!

Finally I just found out what type of radio was mounted in the later version of the Panzerjäger I - the one that I want to build. I read the Nuts and Bolts but was not careful enough: it mentioned "Funksprechgerät a" but I thought that it is only a german name for radios BUT there is that little "a" - and that is the solution. I have found some pictures of the radio here.
And the best in all is that I have one of these Fuspreh.a radios in my spares box as I was even thinking about that earlier... though there I thought that this radio is only fictional... Hallelujah!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése